Påskepynt for trøttinger

Av og til er jeg bare trøtt og lengter etter å få sove. Det er vel sånn det er å være småbarnsmor. Den ene ungen sovner sent og den andre våkner tidlig. Og i mellom er det nattamminger og astma-hoste. Det er ikke alle dager jeg har like mye energi. Men, jeg hadde lyst til å lage litt påskepynt uten å gjøre et stort prosjekt ut av det. En tur på senteret på fredag ga meg ikke noe særlig inspirasjon, men jeg fant i hvertfall gult silkebånd på Søstrene Grene. Da jeg kom hjem så jeg greinene med gåsunger som sto i et glass på trappa… De fikk være med inn. Så knøt jeg små gule sløyfer på greinene, og vips: påskepynt for trøttinger!

image

Far kom hjem med påskeliljer som jeg satte ned i en sinkpotte. En gul sløyfe på den også og jeg følte meg ganske fornøyd. Male påske-egg med tøtta for vente til neste år når hun er blitt litt større – for da er mor ferdig med å nattamme lillemann!

image

Har du lyst på noe annet enn påskepynt for trøttinger, kan du la deg inspirere av denne stilige høna fra bloggen I all enkelthet.

image

Dette innlegget ble publisert i Sosialpornografi, Tips og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s