Påskeutstillingen i Stavern

Vi har reist på en liten ferietur til Larvik. Det er så koselig å gjøre ting sammen som en familie, og nå når far har påskefri har vi muligheten. I går var vi i Stavern for å se på en årlig begivenhet: barnas og kunstnerenes påskeutstilling.

Hvert år pynter barnehagene i distriktet trærne i Stavern med påskepynt. Snakk om påskestemning! Det var strålende sol, så vi tok oss god tid til å beundre trærne.

image

Påskepynt i frisk bris.

image

Påskestemning i trærne.

image

Barnehagene pynter hvert sitt tre.

Da vi var ferdige med å se på påskepynt, var det tid for å se på kunstnerenes påskeutstilling. I år er det 60 kunstnere fordelt på 20 gallerier som er med. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe, bare se… Vel, sånn ble det ikke.

image

Veske av økologisk laks. Laks by Lisa.

Jeg fant nemlig helt for Laks by Lisa. Det er artikler laget av økologisk laks. En liten veske ble min. Jeg får plass til telefon, lommebok og leppestift – og ingen bleier, klesskift, leker eller våtservietter. Åh, som jeg gleder meg til å bruke den!

Men det var ikke alt. Jeg måtte jo innom atelieret til Jan Olav Forberg. Han er med på påskeutstillingen, og holder til i Stavern til vanlig også. Sist vi besøkte atelieret hans kjøpte vi tre av hans arbeider. Jeg klarte ikke styre meg!  Denne gangen kjøpte vi bare to, he he.

image

Jan Olav Forberg i atelieret sitt i Stsvern.

image

To nye bilder av Jan Olav Forberg som jeg gleder meg til å henge opp.

Det ene skal lillemann få i ett-årsgave av oss, så vi fikk Forberg til å skrive en hilsen på baksiden. Ett av bildene vi kjøpte forrige gang var til tøtta, så jeg ville at lillemann også skulle få tilsvarende.

Vi rakk ikke se alt i går, så det er mulig vi svinger innom i dag også. Påskeutstillingen varer til og med mandag. Vet du ikke hva du skal finne på de neste dagene, så anbefaler jeg en tur til Stavern. Og fikk du lyst, men har ikke mulighet så kan du jo dra neste år?

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv, Tips og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s