Evensens conditori

Vi har reist på tur igjen. Jeg føler meg så heldig, for vi kom jo nettopp hjem fra Larvik. Barnehagen holder stengt på inneklemte fredager, og far foreslo at han kunne ta en feriedag så vi kunne reise bort. Hipp hurra, jeg elsker jo familietid! Vi har reist til Finnskogen. Eller fiiinskogen, som tøtta sier.

På veien stoppet vi på Evensens conditori i Kirkenær. Vi er blitt anbefalt å bestille bryllupskaken fra dem, så vi hadde lyst til å svinge innom. Til min store skuffelse hadde de ikke noe som var både gluten- og melkefritt på menyen. Men, den skuffelsen varte ikke lenge. De sto visst og lagde nøttemarengs til en kake, så jeg kunne godt få det. Med litt frukt oppå, sa jenta. Jeg takket selvfølgelig ja, mens jeg lurte på hva nøttemarengs med frukt var.

image

Nøttemarengs med frukt (og bær) fra Evensens conditori.

Å salige fryd, det var en liten bit himmel! Vi ble anbefalt å komme tilbake for prøvesmaking av bryllupskaker. De har flere forskjellige å velge mellom, og pyntingen kunne vi få akkurat som vi ville ha det. Det viktigste er at kunden blir fornøyd, sa dama. Hurra, tenkte jeg. Og ikke ante jeg at man kan komme på prøvesmaking av kaker. Det gjør det jo mye lettere å velge.

image

Vi venter med prøvesmakingen til høsten. Innen da vet jeg om kaka må være glutenfri eller ikke. Jeg synes liksom det er kjekt om jeg kan spise min egen bryllupskake. Eller hva?

Dette innlegget ble publisert i Bryllup, Hverdagsliv og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s