Hvor stort er bagasjerommet på en Mazda 5?

Det er ikke alltid så greit å få med seg alt man vil i bilen når man har små barn. Barnevogn, reiseseng, matstol og bleier tar plass. For mye plass i noen biler. Det kan løses på flere måter. Kjøpe takboks, reise med to biler, la barna være igjen hos besteforeldre, eller kjøpe ny bil er noen alternativer. Vi endte med det siste. Vi hadde allerede bestemt oss for å kjøpe en større bil da jeg kolliderte på E6. Forsikringsselskapet ville kondemnere bilen, så da ble planene fremskyndet noen måneder. Valget falt på en Mazda 5. Den kan brukes med 7 seter og et særdeles smalt bagasjerom, eller med 5 seter og et gedigent bagasjerom.

image

Alt dette, pluss unger i bilstoler, fikk vi med oss i Mazda 5.

Vi pakket tunge ting nederst og lette ting øverst. Et par lette bager sto også mellom setene i bilen. Fortsatt kunne vi fått med mer. Det var heller ikke et problem å få med posene med mat som vi kjøpte langs veien.

image

Så hva hadde vi med oss? En søskenvogn, to reisesenger, en sammenleggbar matstol, fire redningsvester, en oppblåsbar gjeste-luftmadrass, tre fiskestenger og fiskeutstyr, en bag med håndklær og sengetøy, fire bager med klær til hver enkelt, en bag med utetøy og støvler, en bag med kjøkkenutstyr og diverse, en liten kjølebag, en sekk med leker, en sekk med videokamera, tre handleposer med mat, bleier, dopapir, en firepakning mineralvann og stelleveske. Puh! Har jeg glemt noe? Ja, speilreflekskameraet, men det sto igjen hjemme.

image

image

image

Jeg er imponert over alt vi har klart å få med oss uten å måtte bruke takgrind eller takboks. I tillegg satt ungene bakovervendt i hver sin bilstol.

Dette innlegget ble publisert i Arestuen tester og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s