Støtvig hotell i Larkollen

Oppdatering juni 2015: Dette blogginnlegget er utdatert. Les derfor dette: Støtvig hotell i Larkollen – kjærlighet ved andre blikk.

Det er vanskelig å passe unger og flytte samtidig. Forrige helg tok jeg derfor med ungene og dro bort, så mannen skulle få hendene fri. Valget falt på Støtvig hotell i Larkollen. Hotellet er nyrenovert og et populært sted for badegjester om sommeren. Jeg er glad i Larkollen, for vi har familie her. Hotellet hadde jeg aldri bodd på før, selv om jeg har vært i Larkollen de aller fleste sommere siden jeg ble født.

image

image

Etter to netter på Støtvig hotell, synes jeg de fortjener både ris og ros. Har du ingen matallergier og reiser du uten barn, er dette absolutt et hotell å anbefale. Rommet var stort, rent og pent. Frokostbuffeen bugnet over av godsaker. Stranden på baksiden av hotellet er suveren, og det er diner og bowling i kjelleren. Kinosal har de også, selv om det ikke var noen forestillinger mens jeg var der. De har eget spa-anlegg, som visstnok skal være bra. Siden jeg reiste alene med to små, ble det ikke spa på meg.

image

image

image

image

image

 

Dette innlegget ble publisert i Arestuen tester og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Støtvig hotell i Larkollen

  1. Anne Line sier:

    Så godt tenkt å reise bort med barna, slik at flyttingen kunne gå litt smidigere. Litt av en opplevelse og kjedelig å ikke få god service med en gang. Det må ha vært frustrerende for dere alle. Håper at mannen hadde bedre opplevelser med flyttingen enn dere hadde på hotellet da:-).

  2. Hei! Jeg ønsker å komme i kontakt med deg for å benytte oss av et av dine bilder til veldedig formål! Kan du hjelpe meg med evt en epost jeg kan kontakte deg på? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s