Nicecream med nesquick

Det er blitt varmere i været og jeg forbereder sommeren med å lage is. To av tre i husholdningen tåler ikke melk, så det er greit å ha noen alternativer til den grusomme saftisen. Tidligere år har jeg lagd endel sorbet, men nå har jeg forsøkt meg på nicecream. Nicecream er iskrem lagd på bananer. Konsistensen skal bli like kremete som ekte iskrem. Og det kan jeg love at den ble. Om du liker både bananer og is, så kommer du til å elske nicecream. Faktisk så smaker det som softis med banansmak.

image

Oppskriften inneholder kun bananer, nesquick og mandelmelk. Jeg liker nesquick. Selv om det inneholder mye sukker, så er ingredienslista bak på pakka helt forståelig: sukker, kakaopulver, soyalecitin, aroma og kanel. Soyalecitin er både en emulgator og et kosttilskudd, så ingenting å være redd for.

Vanligvis i oppskriftene mine, kan melk og alternative melkeprodukter brukes om hverandre. Men, i denne oppskriften ville jeg holdt meg til mandelmelk. Dette fordi den gir en herlig nøttesmak til isen.

image

Bananiskrem/nicecream med nesquick

3-4 bananer
1 ss nesquick
1-1,5 dl mandelmelk

Skrell og skjær bananene i skiver og legg utover i en brødpose. Legg posen i fryseren til neste dag (eller lengre om du vil lage is senere). Knekk bananbitene litt fra hverandre og kjør i food processor sammen med nesquick og mandelmelk. Server umiddelbart.

 

Dette innlegget ble publisert i Arestuen tester, Matoppskrifter og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Nicecream med nesquick

 1. Enables sier:

  Kult, nå kan jeg overraske en venninne med melkeallergi, neste gang hun kommer på besøk 🙂

  • arestuen sier:

   Det kan du. Avokado egner seg også bra til å lage is med. 🙂

   • Enables sier:

    Hihi, så når jeg leste kommentaren min igjen at det så ut som om overraskelsen skulle være melkeallergi. Men du SKJØNNER meg så godt, så det gjorde ikke noe 🙂 Jeg skal tipse henne om bloggen din!

   • arestuen sier:

    Haha, jeg trodde absolutt ikke at overraskelsen var melkeallergi! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s