Støtvig hotell i Larkollen – kjærlighet ved andre blikk

Jeg har vært på Støtvig hotell i Larkollen igjen, og denne gangen ble det kjærlighet ved andre blikk!

Jeg må kanskje komme med en forklaring. Da jeg var der i fjor var det noen ting jeg reagerte på. Jeg sendte en e-post til hotellet, som takket meg for tilbakemeldingen. Det var med glede at jeg oppdaget at disse tingene var blitt rettet opp i. Denne gangen forelsket jeg meg rett og slett i hotellet, og det eneste som var trist var at jeg måtte hjem igjen.

image

image

Hvordan kan man ikke forelske seg, med utsikt til havet og balkong? Hotellets ordinære dobbeltrom er koselige, for all del, og med samme gode standard. Men, å sovne til lyden av bølgeskvulp fra en åpen balkongdør – oh, my. Det var helt guddommelig å ligge i en god og varm seng mens bølgene slo mot stranden bare ti (!) meter unna. Da jeg våknet, var det bare så vidt jeg fikk meg til å gå ned og spise frokost, for jeg ville egentlig bare bli der. Oppi senga med lyden av havet.

image

Forrige gang jeg var på hotellet, syntes jeg det var vanskelig å vite hva jeg kunne spise fra frokost-buffeten. Jeg levde jo da helt gluten- og melkefritt, men det var vanskelig å få svar på hva maten inneholdt. Det var ikke lenger et problem, for nå hadde hver matrett fått et lite skilt med allergi-informasjon.

image

Skiltene hadde tallkoder, hvor hvert tall representer et allergen, som gluten, melk, egg, skalldyr, nøtter, osv. Det var superenkelt å finne ut hva som inneholdt hva. Dette må være et at de beste stedene for folk med matallergier å spise frokost. Pluss for melkefri melk, det savnet jeg forrige gang.

image

image

Siden jeg reiste uten barn denne gangen, fikk jeg god tid til å være på spa. Spa-avdelingen til hotellet fortjener et eget blogg-innlegg, så her skal jeg nøye meg med å skrive at det var så godt for en sliten småbarnsalenemor at det nesten ble tårevått.

image

Støtvig hotell, jeg er så forelsket! I bowlinghallen, den amerikanske dineren, kinosalen og spa-avdelingen. Og i alle de hyggelige menneskene som jobber hos deg.

image

Du har virkelig tatt vare på den over hundre år gamle arven samtidig som du har modernisert deg. Vi kommer til å sees igjen. Og igjen!

image

image

Dette innlegget ble publisert i Tips og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Støtvig hotell i Larkollen – kjærlighet ved andre blikk

  1. Enables sier:

    Å, det så utrooolig fint ut!! Nesten som å sove ute, det der 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s