Scandic Bakklandet i Trondheim

image

Jeg har funnet ut at det er spesielt to steder som lader batteriene mine. Det ene stedet er i skogen og det andre er på hotell. Så da jeg skulle i 40-års lag i Trondheim, tok jeg inn på hotell i to netter. Valget falt på Scandic Bakklandet og jeg angrer ikke. Hotellet sto ferdig i 2011 og har fått flere utmerkelser, bl.a. for sitt fokus på miljøet. Beliggenheten er meget sentral, med gangavstand til det meste.

image

Rommet var rent, pent og moderne. Jeg hadde utsikt til vannet. Ikke alle rom har utsikt, men jeg spurte pent da jeg booket hotellet. Vil du være sikker på utsikt, har de også oppgraderte rom som koster mer.

Det som ikke var fullt så bra var at det var ganske lytt mot den trafikkerte veien. Det var overraskende for et så nytt hotell. Heldigvis hadde jeg med ørepropper så jeg fikk sove.

image

Frokosten var ren nytelse. Det var et bra utvalg av matvarer, og mye økologisk. Faktisk så mye at de kvalifiserer til Debios serveringsmerke i bronse for antall økologiske råvarer. Betjeningen var hyggelige og raske med å rydde. Spesielt kokken var veldig blid og service-minded. Hun stekte speilegg på begge sider til meg da jeg spurte om det.

image

Utsikten som fulgte med frokosten var en fantastisk start på dagen.

image

Jeg kan anbefale Scandic Bakklandet til folk som holder seg unna melk og gluten. De hadde et greit utvalg alternative produkter. Selv om ikke all mat var merket med hva den inneholdt, så kunne kokken svare da jeg spurte.

image

En av grunnene til at jeg valgte Scandic Bakklandet var fordi de har treningsrom. Jeg trenger å komme igang med trening igjen, og tenkte at barnefri helg var en ypperlig anledning.

image

Treningsrommet var veldig lite og smalt. Det inneholdt to tredemøller, én spinningsykkel og én styrketreningsmaskin. Den styrketreningsmaskinen var en slags vidundermaskin som trente hele kroppen med ulike innstillinger og bevegelser. Det forutsetter at maskinen er ledig og at man vet hva man driver med. I tillegg var det en stepkasse og en matte der, samt et hjul til å trene magemuskler. Jeg fikk trent (hurra), men jeg savnet en musikkspiller og noen frivekter.

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med oppholdet på Scandic Bakklandet. Et hotell jeg vil tilbake til.

image

Legg merke til det artige bildet på veggen. En ekstra bonus!

Dette innlegget ble publisert i Arestuen tester, Tips og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s