Fabian før og etter

Jeg er den lykkelige eier av en spansk vannhund. Han heter Fabian og er oppkalt etter en meget sympatisk politiker. Gjetter du hvem?

Spanske vannhunder har «sauepels» som omtrent ikke røyter. Det betyr at de må klippes ned når pelsen blir lang. Jeg klipte han en gang selv, og aldri igjen! Så mye jobb om man ikke har tålmodighet og riktig utstyr.

image

Nå bruker jeg Bestevennen Spa på Sand. Det finnes sikkert mange gode hundefrisører rundt omkring, men jeg tviler på du finner noen som har et så godt håndlag med dyr som Gunn Hege. Hun er helt suveren med Fabian. Flott blir han også! (Og nei, dette er ikke et betalt reklameinnslag.)

Jeg sender Fabian til frisøren cirka hver 6. mnd. Første gangen spurte vesla flere ganger om det var samme hund. Han er jo nesten ikke til å kjenne igjen.

image

image

Jeg ber alltid om å få han så kort som mulig. Det er så deilig å slippe alt bøsset som blir med inn med «borrelåspelsen».

Om du har en hund som skulle vært klippet, så kan jeg anbefale Bestevennen Spa på Sand ved Jessehim. Ring 41274814 og bestill time.

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv, Tips og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s