Storfekjøtt med god samvittighet – limousin fra Sandsnes gård

Jeg liker kjøtt, men jeg syns det er horribelt hvordan vi mennesker har industrialisert kjøttproduksjonen. Jeg vil ikke spise dyr som ikke kan snu seg rundt mens de lever, som står på liten plass, og behandles som noe som skal vokse fortest mulig. Jeg vil spise kjøtt fra dyr som har hatt et godt liv. Derfor ble jeg veldig glad da Sandsnes gård  har begynt å selge storfekjøtt til privatpersoner.

Sandsnes gård vet jeg nemlig at dyrene har det bra. Jeg kjenner de som driver gården og vet at de er opptatt av dyrevelferd. Hele sommerhalvåret går dyrene på beite, som betyr at de spiser mye økologisk -i tillegg til å leve livets glade dager. De har god kontakt med dyra sine, det kan du se hvis du går inn på fb-siden deres.

image

Jeg ringte inn en stor bestilling på høyrygg, karbonadedeig og noen steker. Fryseren er full for en lang stund fremover. Jeg kan spise storfekjøtt med god samvittighet. Og jeg vet hva jeg serverer barna mine.

Sandsnes gård slakter to ganger i året, og da kan man bestille både hele og halve dyr, eller man kan bestille spesifikke kjøtttyper som jeg gjorde.

image

Høyryggen ble til lapsskaus og kjøttsuppe som jeg har fryst ned i passe porsjoner for oss. Litt jobb når det står på, og veldig tidsbesparende i hverdagen etterpå.

image

Karbonadedeigen bruker jeg til alt mulig rart. Limousin er en fransk storferase som er kjent for sin gode smak.

image

Om du bor i kjørbar avstand til Øvre Romerike, anbefaler jeg å ta kontakt med Sandsnes gård for å bestille kjøtt!

(Dette er IKKE et betalt reklameinnslag.)

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv, Tips og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s