Med fryseren full av hjemmelagd syltetøy, er det godt å ha noe å servere det til. På hverdagene spiser vi stort sett havregrøt til frokost, men i helgene er det tid til å kokkelere. Disse lappene smaker ekstra godt med kokosolje i. Alle melkevarianter fungerer greit, så bruk det du har. Om du ikke får tak i havremel, så kan du lage det selv med havregryn og stavmikser.
Frokostlapper
2 dl hvetemel
1 dl havremel
1/4 ts salt
2 ss sukker
1 ts bakepulver
1 ss kokosolje
3 små eller 2 store egg
1,5 dl rømme, naturell yogurt, eller melk
1 dl vann
Bland alt det tørre. Ha i resten. Det skal bli en tykk røre. Stek på middels varme og snu lappene når det danner seg bobler. Lappene blir best om de stekes uten fett i non-stick panne.
Denne passet bra etter å ha blitt vant til pannekaker til frokost på ferie i USA 🙂 Ser kjempegodt ut!
De er også kjempegode, for kokosoljen gjør at de smaker kokos! 😀