I dag har vi vært på bytur med farfar. Han tåler ikke gluten, så vi bestemte oss for å sjekke ut det glutenfrie bakeriet Bakefri. Om du spiser glutenfritt og skal på tur til hovedstaden må du dra innom kafeen i Kirkegaten. Alt de serverer er uten gluten. For en lykke!
Vi var der ti minutter før de åpnet og da var det allerede kø utenfor. Det er helt tydelig et behov og marked for glutenfrie kaféer. Bakefri har spesislisert seg på glutenfrie bakevarer, men har også noen melkefrie alternativer på menyen. Tror både svigerfar og jeg var i himmelen da vi sto foran disken.
Det var vanskelig å bestemme seg, så vi endte opp med to-retters lunsj og enda litt til som vi tok med hjem.
Vel hjemme tok vi et ryddesjau og pyntet til påske. Siden vi reiser bort senere i påsken ble det lammestek til middag i dag.
Jeg hadde noen grønnsaker i kjøleskapet som jeg trengte å bruke opp, så jeg heiv det inn sammen med steika. Skal si det ga god smak på sausen som jeg lagde etterpå. Gluten- og melkefri, selvsagt.
God lørdag!
Hei og hopp glutenfri på bakefri er topp;)
Topp du og! 🙂
Jøsd, visste ikke at et slikt sted eksisterte. Godt å vite hvis man skal på kafé med noen som trenger glutenfritt 😉
Ja, anbefales! 🙂